Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, red curry paste og ingefær. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side
Tre kyllingoggrønnsaker på spyd og grill spydene i ca. Rist mandelflakene lett i en tørr stekepanne og bland dem inn i risen sammen med finhakket chili og koriander
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på medcurry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrettmedkokosmelkens litt søte ettersmak
Jeg tror mange allerede driver med noe lignende hjemme hos seg selv, jeg mener, det er jo ganske naturlig at man prøver å bruke opp ting som allerede er åpnet, halve grønnsaker, og så videre, men uansett synes jeg det er et smart konsept som man sikkert kan prøve å bli enda mer bevisst på i hverdagen, spesielt når man skriver ukens handleliste og planlegger middager
Ha sjalottløk, hvitløk, paprika og gulerøtter i en kasserolle sammen med litt smør og stek de på middelshøy varme et par minutter, tilsett currypastaen før du heller kokosmelk, vann og buljongterningen oppi og ingefær
Man kan selvsagt benytte andre grønnsakerog kjøtt, så mulighetene er mange. Server med som den er eller med eggnudlene eller ris og evt hakkede urter som persille eller koriander
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)