Ha små poteter delt i to i en ildfast form med olje og strø på salt og evt. Denne måten å lage kylling på, gjør at kyllingkjøttet blir saftig, ogbacon, rosepepper og basilikum, skaper en herlig smaksopplevelse
Stek baconskivene sprø og gylne i varm panne. Avkjøl de stekte baconskivene på håndkledepapir. Skjær potetene i mindre biter og legg dem i pannen med det ferdigstekte kyllingkjøttet
Mens potetene står i ovnen tar du kyllingbitene ut av marinaden, tørk litt med et kjøkkenpapir og stek de lett i litt smør olje til de får litt brunfarge, de behøver ikke være gjennomstekt da de skal i stekeovnen etterpå
Legg på fat, og server med evt fløtegratinerte poteter, grønnsaker og hjemmelaget hvitløksbaguetter. Ta de ut, og snu alle bitene, og pensle de med resten av marinaden
Ta kyllingen ut av gryten og stek baconet til det begynner å bli sprøtt i den samme gryten. Rens løken, den skal være hel, og skjær baconet i små biter
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Jeg hadde sprø søtpotetfries, kyllinglårmedbaconog en brokkoli- og kikertsalat. Sammen med et saftig kyllinglår surret i baconog en smakfull brokkolisalat, var dette en fest av en middag