Skjær en lomme i kyllingen og fyll den medtomater, løpstikke, ajvar og brie. Kylling har lett for å bli tørt og smakløst, men med sous vide-utstyr blir det så mørt at det smelter på tungen
Får man kyllingen til å bli saftig, ja da smaker dette veldig godt. Salaten har en god kombinasjon av grønnsaker med tyggemotstand, syrlige eplebiter og kremet, frisk dressing medsoltørkettomat
Del kyllingen i strimler, ha på salt og pepper, stek de lett brune i smør/olje og legg tilside. Dette er en pastarett med få ingredienser, det er en rett som er superrask å tilberede og det er en rett som de fleste vil like
Men disse er også ypperlig som tilbehør til hvit fisk og kylling. La blomkålen bli helten om du gratinerer den med ost, har den i gratenger eller baken den som her - eller lager den som erstatning til ris
Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Legg et tynt stykke mozzarella ost , soltørkettomat og litt pesto i hvert kutt. Tilbereder du kylling på denne måten får du et utrolig saftig og godt kjøtt, som smaker kjempegodt
Ha oppi kyllingenmed skinnsiden opp, strø over vårløk. Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Hakk opp hvitløk, chili, vårløk og soltørkede tomater
Kok eggene og kutt opp og bland grønnsakene som blandes medkyllingbitene. Del kyllingfiletene i biter, dryss på salt og pepper, og stek de raskt i smør/olje