Rør ut pestoenifløten, og hell dette over kyllingen. Kyllingogfargerike grønnsaker. Skjær grønnsakene i små terningerog legg dem i en ildfast form sammen med smør og olje
Jeg lagde den medsvinekjøtt – kjempegodt det også. tja, hvis jeg skulle byttet de ut ville jeg byttet ut med pastapenne, forkok de noen få minutter å så ha de i bunnen av forma, så koker de seg ferdigifløten
Da er det kampdag, så jeg lager min faste kyllingog pasta-salat medpestoogdiverse grønnsaker. Kyllingkjøttdeigogspaghettii tomatsaus medkidneybønner, stekt squash, sopp, løk
Om du vil servere den med kjøtt, kan strimler av kylling eller svinekjøtt passe bra. som crunchy krutonger (av lavkarbobrød), kokt egg, bacon eller andre skinker, sopp, sprøstekt pastinakk, sprøstekte kikerter… Itillegg kan du drysse over noen gode urter, litt kokosmelk, en skje creme fraiche, en dæsj fløte, noen dråper olivenolje, littpesto, en skvislime, rive over litt parmesan, osv, osv
Tilsettfløte, pestoog mangochutney, la det koke opp og smak tilmed pepper og evt. Jeg klarte å motstå fristelsentil å steke litt lenger oglitt lenger oglitt lenger (jeg er så redd for å få ikke helt gjennomstekt kylling), ogdermed ble kyllingensaftigogsmaksrik
Hell på fløtetil du får den konsistensen du vil hasalte og pepre etter smakI posen fra Stangerietfikk jeg ogsåmed meg Knuden ost og fersk pesto fra Glad Mat