Legg to parmaskinke skiver ved siden av hverandre med litt overlapping. Her får du oppskrift på Ostefylt kylling snurret i Proscutto di parma skinke servert med aspargestopper og Amandine poteter
Legg to parmaskinke skiver ved siden av hverandre med litt overlapping. Her får du oppskrift på Ostefylt kylling snurret i Proscutto di parma skinke servert med aspargestopper og Amandine poteter
I fobindelse med Prior sin lansering av filet av kyllinglår, ble jeg bedt om å lage to oppskrifter til den oppskriftsheftet som kom ut i butikkene i forbindelse med lanseringen
Start med paprikaen til sausen mens kyllingen får temperere seg på kjøkkenbenken. Kylling. Jeg fikk med meg ei svær Parmaskinke hjem igjen, denne ville jeg gjerne bruke i en god rett sammen med den fantastiske parmesanen jeg kjøpte
Sett opp varmen og tilsett kyllingen sammen med chilisausen. Du kan også benytte svinefilét i denne retten og du kan lage den vegetarisk ved å tilsette bønner i stedet for kylling eller svin
Deilig varmt brød, parmaskinkemed pære og mozarella ost, og kylling i karri med ris. Hovedmålet med turen var å lære mer om Parmaskinke, produksjonen, produsentene og selvsagt litt om historien til Parma, byen som vi var i
Sjekk med en spiss kniv at kyllingen er ferdigstekt. Riv skallet av sitronen med et zestjern. Gode råvarer i denne retten er ekte Parmaskinke (Prosciutto di Parma), stangekylling, uvoksede sitroner og friske urter
En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker
en skive parmaskinke pr. Da jeg var på Stangeriet (Mathallen) i helgen kjøpte jeg kyllingfilet. Vi spiste dem med grønn salat, blomkålpure og spinatsaus
«Flipp over» kyllingfiletmedparmaskinke ned på stekepanne. Stek til parmaskinken blir crispy, samtidig ser du at kyllingfileten stekes jevnt oppover mot oversiden ved at den skifter farge fra lys rosa nærmere hvit
Kyllingen er fylt med mozzarella og frisk basilikum, og rullet i parmaskinke. Rull deretter parmaskinken rundt og stikk tannpirkere gjennom slik at kyllingen holder seg sammen