Del opp sjalottløk og hvitløk og fyll kyllingenmed dette. Lag en marinade av honning, sennep og hakket timian, ha dette over kyllingen og la det trekke inn, minst i en halvtime før steking
Legg kyllinglårene i en frysepose og hell all marinaden over. (Dette kan du med fordel gjøre noen timer før middagen skal lages) Kutt så opp poteter og gulrøtter i båter
Denne kyllingen er ekstra smakfull i og med at den har ligget et par timer i marinade, det er ikke nødvendig, men du verden for en forskjell i smak, så det vil jeg absolutt anbefale
(Har du ikke gele så smak deg frem med litt honning). Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Kle kyllingenmed hvitløksbåter og rosmarin og gni den inn med en deilig marinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron
Bland sausen medkyllingen og server med maiskolbe, ranch-dressing og pommes frites. Bland hver bit godt opp i breadingen og legg de på et stekebrett med bakepapir
Enkel, men god kyllingrettmed en fantastisk saus. Jeg serverte retten med salat og jasminris, thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene
I dette tilfellet har gutta brukt en enkel og liten parkgrill, som de fyrte med kokoskull. Prøv denne nydelige «Krispy kylling» på vanlig grill, følg oppskriften og lag din egen sommerslager
Legg ris på en tallerken og fyll opp med kantonesisk kylling og grønnsaker. For å lage litt karamellisert skorpe på kjøttet tilsatte jeg litt akasie honning, men balanserte smaken med friskpresset lime, hvitløk, chili og ingefær