Bland sammen sennep, hvitløkspulver, honning, balsamico og salt – og smør kyllingen inn med dette. Jeg har god erfaring med å lage kyllingen kvelden før den skal spises også, for bare å lune den opp før servering
Annen balsamicoeddik er ofte vanlig eddik som er blitt søtet og farget med sukkerkulør. Hvis du vil kan du selvsagt ha større porsjoner medkylling - det er jo her proteinene er
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
En pose ferdig salatblandingNoen skiver stekt bacon som har fått renne av på kjøkkenpapir"Smilende" kokte eggSmå sherry tomaterNoen skiver spekeskinke (Serano skinke)Philadelphia salat ostNoen asparges Noen små skiver shirozzopølse Eple i små biter som jeg har blandet med salatenHer kan du bruke kokt skinke, kylling, rester av søndagssteken, agurk, strimlet gulrot, sukkererter, en god spekepølse eller morrpølse, tunfisk, en god ostebit, litt frukt - stort sett det du har i kjøleskapet