Jeg har laget en vegetar versjon til våre kjøttfrie middager, og vi hadde grønnsaksrester fra en tacomiddag, så derfor er paprika av ulike farger brukt her, men jeg har også hatt i proteinkilder som stekt tofu, egg, kylling eller svinekjøtt, så her er det bare å «freestyle» til din egen smak
Sett boksen opp rett medkyllingen på ett stekebrett nederst i ovnen. Og veldig saftig kylling. Bland alt til kryddermixen sammen med salt og matolje I en liten bolle
Laksa serveres enten med fisk, skalldyr eller kylling. Ha i kokosmelk, kyllingkraft og fish sauce. Den er vanlig å servere i land som Malaysia, Singapore, Indonesia og i sørlige deler av Thailand
Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både medkylling og oksekjøtt/biff
Ha i cashewnøtter mot slutten. Ha i karripasta, ingefær, cayennepepper og kyllingkraft. Server med ris. En av mine favorittrestauranter i Oslo er thai-restauranten "Risebowl"
Stek kyllingen litt om gangen, og legg den så over i sausen. Bland finhakket ingefær, chili og hvitløk med kokosmeld, sitronsaft, soyasaus, sweet chilisaus, sukker, salt og litt pepper
En smak av det ”nye ” thaikjøkkenet. g kylling brystfilet. Mariner kyllingbrystet i soyasaus, sukker og hakket hvitløk i ca 30 min. 100 g cashewnøtter. 1 potte frisk koriander ev thai basilikum