Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
♥ Tilsett brokkoli i mindre buketter, deretter gulrotog paprika. Kremet wok medkyllingog mandler. Masse krydder som dere ser – det er så godt med både søtt, salt og sterkt
Jeg renset og wok'et grønnsakene (kyllingen var steikt), hadde i oppdelt kylling, og til slutt hadde jeg på oystersaus og smakte til med salt og pepper
Krydret med hvitløk, paprika og Thai krydder (Fra iherb. Krydret med Garam Masala (iherb. -)I den andre panna var det gulrot, brokkoli, minimais, vannkastanjer, squash, aubergine og paprika
Stek filetene lett med litt salt og pepper (bruker du kylling må den gjennomstekes). Server med deilig nanbrød og ris - gjerne jasmin eller fullkornsris
Du har kanskje smakt kylling satay. kuttet gulrotenmedgulrotskreller i stedet for å ha store biter. Her woker vi tofu sammen med grønnsaker og serverer det med nudler og peanøttsaus