Spekeskinken blir sprø og smaker litt som bacon. Kyllingfiletmedsalvie og spekeskinke. Ta fram en ildfast form med god plass til både kyllingfileter og grønnsaker
Det jeg likte spesielt godt med denne suppen er at det er lett å bygge den ut med smak av urter, den kan få mer syre, mer styrke, og alle mulige typer kjøtt vil passe til - alt fra knøttsmå kyllingboller til kjøtt fra en oksehale og chorizo for å nevne noe
eks høne eller kylling. Serveres medbaconterninger eller krutonger, litt hot sauce og en lett ringling av kokosmelk eller risfløte, og gjerne hakket koriander på toppen
Stekt torsk medbacon og brokkolipurè, Kjøttboller og spaghetti, Laks i folie med grønnsaker, Stekt sei med kremet paprika- og purresaus, Kyllingenchilada
For en periode satte jeg derfor også opp ukesmenyer her i bloggen, noe jeg etterhvert sluttet med. Det jeg derimot ikke har sluttet med er å følge de overnevnte reglene, til en viss grad