Istedet for fetaost, smaker det også godt medparmesan, både som fyll og som ostedryss til slutt. Ta en flatbunnet kjele (ikke for stor) og bank kyllingen ut til ca
Her har jeg fylt en medpesto, parmesan aioli, kylling, baconog grønnsaker, kjempegodt. Det har blitt med tanken, jeg så bilde av det igjen i dag tidlig og tenkte som tidligere at jeg må lage det en dag
Det har begynt å bli ørlite lysere og lengre dager, og det gleder jeg meg stort over. Her kommer noe tips hva du kan ha til middag, noen av innlegge er fra et dypdykk i arkivet, og alle bildene er ikke like fine
Server med biff, kylling eller svin enten ved siden av eller bland det med grønnsakene og sausen. Håper dere nyter påskedagene med solskinn, venner og familie, sjokolade og hygge
På fransk er ”Livèche” løpstikke så da vet du hva Liveche-kyllingene blir foret opp på. Jeg toppet pastaen med stekte pancetta-biter – bacon eller serranoskinke passer også godt
Om du vil servere den med kjøtt, kan strimler av kylling eller svinekjøtt passe bra. som crunchy krutonger (av lavkarbobrød), kokt egg, bacon eller andre skinker, sopp, sprøstekt pastinakk, sprøstekte kikerter… I tillegg kan du drysse over noen gode urter, litt kokosmelk, en skje creme fraiche, en dæsj fløte, noen dråper olivenolje, litt pesto, en skvis lime, rive over litt parmesan, osv, osv
Serranoskinke (eller bacon). Skjær kyllingfileten nesten i to, smør på ca en ss medpestoog strø på medparmesanost, surr paraskinken rundt (bruk evt en tannpirker for å holde den på plass)
Et annet fyll til kyllingen kan være pesto, jarlsbergost og spekeskinkeGrissini med spekeskinke og ruccolaSpekeskinkeGrissini Ruccola(Parmesan)AppelsinaioliSlik gjør du
Kjøtt som passer til pizza er alle typer skinke, (kokt, røkt, tørket), salami, mager bacon, kylling. Prøv med litt pesto, skiver av Chevre og ha på masse frisk ruccula nå pizzaen er ferdigstekt