Hakk hvitløk og chili rød ut i oljen tilsett honning, søt soyasaus, saften fra en appelsin og litt av appelsinskallet(husk å vaske appelsinen veldig godt først), rør inn chilipasten og spisskumminpulveret(har du ikke spisskummin kan jeg og forestille meg at litt revet fersk ingefær kan gi en god smak på dette) Finn frem en plastikkpose, legg oppi lårene hell over marinaden
Dressingen består av dijonsennep, balsamicoeddik, honning, salt og pepper og olivenolje. Jeg laget samme mariande som består av chili, hvitløk, ingefær, sesamfrø, lime og soyasaus
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Bland marinaden i en kjøkkenmaskin og hell over kyllingen. Marinade. Samtidig tar du en jerngryte og steker finhakket hvitløk, chili og revet ingefær i litt olje
Kylling trenger litt marinade, for å bli saftig og mør. Skjær kyllingen i fine biter (litt firkantet). Bland alt sammen, la honningen smelte i vannbad hvis den er hard, press hvitløk og riv ingefær på råkostjern, så alt blandes godt, hakk koriander og bland inn i marinaden
Kylling og couscous ‘bowl’. Grill spare rib-en på høy varme til å begynne med for å få grillmerker (sukkerinnholdet i marinaden gir fort en svart farge, men det kan ofte se mer brent ut enn det smaker – pass uansett på her
Hell marinaden over kyllingfiletene og fordel marinaden over slik at det dekker filetene. I går lagde jeg deilig pulled chicken taco, restene av kyllingen tenkte jeg å lage Chili con Pollo med nachos i dag
Det er spesielt godt til kylling, svin ost, grønnsaker og poteter/pommes frites. Rub vs Marinade. Skjær Brie eller annen ost i strimler krydre med BBQ MIX, ha ei stripe honning over
MARINADER TIL KYLLINGKJØTT. Når du lager marinader så er det et par ting du må huske. VI BRUKER HELE KYLLINGER, KYLLINGFILEER, KYLLINGVINGER OG KYLLINGLÅR