Marinade. Kylling Souvlaki med Tzatziki – 2 porsjoner. 2 kyllingfileter. Mariner kyllingen i minst 30 min i kjøleskapet. Grillkyllingen på grillen 2 min pr side eller i en grillpanne. Relatert 2 kyllingfileter
Deilige grillspyd med smaksrik marinade, saftige kyllingstykker og sprø grønnsaker. Ha både kylling og grønnsaker og marinade i en tett pose og bland godt, slik at marinaden dekker alt
Skjær opp kylling/laks/svinekjøtt i strimler eller biter og dekk med marinaden. Jeg setter ofte kylling/fisk til marinering på morningen og lar det stå å marinere seg frem til middagstid, så smakene får satt seg godt
Ha den ferdige marinaden i en plastpose, og ha så i kyllingbitene i posen. Legg grillspydene i bløt (hvis du bruker de av tre)før du trer på de ferdigmarinerte kyllingbitene
Ha så marinaden over kyllingen og bland godt slik at alle kyllingbitene er dekket av marinaden. En full tallerken med dampende varm ris, kremet smaksrik saus og fløyelsmyk grilletkylling står foran meg
Kylling og couscous ‘bowl’. Grill spare rib-en på høy varme til å begynne med for å få grillmerker (sukkerinnholdet i marinaden gir fort en svart farge, men det kan ofte se mer brent ut enn det smaker – pass uansett på her
vegetariske "kylling"grillspyd marinert i hjemmelaget sataysaus/ nederst. I velassorterte butikker og på helsekost finner du vegetarburgere i forskjellige varianter, vegetariske nuggets, schnitzler, fileter, "kyllingbiter" osv