Jeg spiser stort sett de samme matvarene til frokost, lunsj og middag - dvs kesam/bær/frukt/shake med en fettkilde til frokost, kylling/egg og salat til lunsj og fisk/kjøtt, grønnsaker og potet/ris til middag
Stek kjøttet sammen med alt det andre, tilsett til slutt hakkede tomater. Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll
Fordel kylling, løk, blomkål, soltørkede tomater og tortellini i en illfast form. Stek kyllingen og rødløken i olivenolje, og tilsett blomkålen når kyllingen har fått en gyllen overflate
Fordel kylling, løk, blomkål, soltørkede tomater og tortellini i en illfast form. Stek kyllingen og rødløken i olivenolje, og tilsett blomkålen når kyllingen har fått en gyllen overflate
Legg på skiver av squash, løk og tomater, ha så på resten av kjøttdeigen. av kylling. 400 g kjøttdeig av kylling. 2 fedd finhakket hvitløk. 1 boks hakkede tomater (hermetiske). 1 løk i ringer. 4- 5 tomater i skiver. Tilsett tomater, hvitløk, salt og pepper og la det koke i 10 minutter. 2 fedd finhakket hvitløk. 1 boks hakkede tomater. 1 løk i ringer. 4- 5 tomater i skiver
La løk og hvitløk få surre seg blank i litt olje, tilsett vårløk i ringer, ha på litt tacokrydder, tøm over hermetiske tomater og tilsett de stekte kyllingbitene
Lag deretter en stor porsjon tomatsaus (jeg blander tomater på boks med løk, hvitløk, urter, en buljongterning, en skvett vin hvis jeg har og litt tomatpuré
Storfekjøttdeig er fint, men det er fullt mulig å bruke kjøttdeig av svin eller kylling. Surr løk, gulrot og squash i olivenolje til de begnner å mykne