Ha over vann og rør godt, tilsett så creme fraiche / kokos og bland godt. Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
Deilig kyllingkokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Kyllingkokos gryte 2017-10-14 21. Du trenger Lårfilet naturell ( kyllingfilet i biter kan også brukes ) En halv løk En paprika 2 fedd hvitløk 174 rød chili 1/2 brokkoli 1 boks kokosmelk 1,5 - 2 ts red currypaste 1 ts salt Ris som tilbehør. Slik gjør du Sett ris til koking Finhakk chili og hvitløk kutt løken i strimler Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side I den samme pannen har du nå i hvitløk og chili, la surre ett minutt Ha i løk og paprika og la det hele surre et par minutter tilsett red curry paste og bland godt med grønnsakene Ha oppi kyllingen igjen og tilsett kokosmelken rør godt å la småkoke 5 minutter tilsett brokkolien og la det småkoke i 15 minutter Smak til med salt Server med kokt ris
Currypaste. Kylling gryten. Ha alle ingrediensene til curry’en i en egnet maskin og kvern/mos dette. 450 g kyllingfilet, i passe biter. 2 bokser (ca 800 ml) kokosmelk. I en varm gryte steker du kyllingen med 1 ss rapsolje og curry’en ca 5 minutter, til kyllingen er lett brunet. Deretter heller du kokosmelken, ingefær, koriander, sitronskall og laurbærblad i gryten og lar dette putre sammen i ca 30 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. 450 g kyllingfilet, i passe biter. 2 bokser (ca 800 ml) kokosmelk
Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med fersk chili i litt smør til gjennomstekt. 600 g kylling. 2 ts spisskummen, 2 ts hot curry, salt og pepper. 1 boks kokosmelk. Skjær gulrøtter, squash og paprika i strimler og tilsett etter 5 minutter, la det steke et par minutter før du tilsetter en boks kokosmelk. 600 g kylling. 2 ts spisskummen, 2 ts hot curry, salt og pepper. 1 boks kokosmelk
Kyllingwok med karamelliserte valnøtter. Jeg er som sagt fan av å bruke søte ting som frukt i middager, banan i wok ble en hit her på bloggen for mange år siden, men du kan gjerne bruke andre godsaker som rosiner, kokos og karamelliserte nøtter