Karri, paprikapulver, kanel og salt. Kyllingwok med kokos og cashewnøtter. Nå er det en liten stund siden sist jeg hadde wok, så her er dagens middagstips
Her bruker vi Sveins eminente karrisaus, sammen med kyllingbiter og wokkede grønnsaker. Og kylling er lett mat, så her er det duket for hva dere måtte ønske senere på kvelden
Del kyllingen og grønnsakene opp i passe biter og wok disse. Litt grønnsaker som du liker å woke. Jeg er veldig glad i karri og her kommer en enkel oppskrift på grønn karri med kylling og grønnsaker
Del kyllingen og grønnsakene opp i passe biter og wok disse. Litt grønnsaker som du liker å woke. Jeg er veldig glad i karri og her kommer en enkel oppskrift på grønn karri med kylling og grønnsaker
rød karri paste. Ha halvparten av kokosmelken i en wok gryte og kok den inn til den blir tykk. Ønsker du til kveldsmaten eller til neste dag, øker du bare antall kylling bryst og dobler sausen