Kylling (uten ben – vi brukte kyllingfillet). Vi marinerte kyllingbitene i denne. Stek kyllingen (som har badet i litt grønn tacosaus, chilli og hvitløk) i en varm stekepanne
Dagens blogg har kylling som hovedingrediens. Legg mozarelleskiver på toppen av kyllingene, og la det surre videre under lokk til kyllingen er gjennomstekt og osten har begynt å smelte
Stek opp litt kyllingfillet, krydret med salt og pepper og evt. Legg på kylling, tomat og bacon. . Perfekt nistepakke når du vil ha noe litt mer spennende enn et par lavkarbo-brødskiver med ost
Dagens blogg har kylling som hovedingrediens. Vi brukte små indrefileter av kylling og brukte hele. Ha sweet chili-saus i en skål og dypp hver kyllingbit i sausen
Ettersom kyllingen er pakket inn er det litt vanskelig å finne ut om den er ferdigstekt, så dersom vi skal lage det igjen, tror vi at vi skal steke opp kyllingen litt først
Ha det i en frysepose, og ha oppi kyllingen. Mens kyllingen steker, stekes baconet i en stekepanne. Vi serverte kyllingen sammen med epler og bacon og en mozarellasalat
Etter å ha spist denne retten kan vi fastslå at kylling og rosmarin absolutt er en bra kombinasjon. Del kyllingen i biter på langs og stek bitene i en blanding av olje og smør
Kari mente dagens middag minnet henne om kinesisk mat. Hvitvinen hadde kokt godt ut, og det smakte ikke vin men en syrlighet som passet kyllingen veldig godt