Kylling kari oppskrifter

Kylling og bacon i form

Kylling og bacon i form

Kylling (uten ben – vi brukte kyllingfillet). Vi marinerte kyllingbitene i denne. Stek kyllingen (som har badet i litt grønn tacosaus, chilli og hvitløk) i en varm stekepanne
Kylling med ost og tomatsaus

Kylling med ost og tomatsaus

Dagens blogg har kylling som hovedingrediens. Legg mozarelleskiver på toppen av kyllingene, og la det surre videre under lokk til kyllingen er gjennomstekt og osten har begynt å smelte
Kylling BLT på lavkarbo

Kylling BLT på lavkarbo

Stek opp litt kyllingfillet, krydret med salt og pepper og evt. Legg på kylling, tomat og bacon.  . Perfekt nistepakke når du vil ha noe litt mer spennende enn et par lavkarbo-brødskiver med ost
Kylling med ostefyll

Kylling med ostefyll

Det er under en uke til Høstmessen i Vikingskipet på Hamar, så her i huset pakker Kari for harde livet
Kylling med tyttebær

Kylling med tyttebær

Tyttebær er ofte forbundet med retter av vilt, men det var godt til kylling også. Del hver kyllingfilét i tykke strimler
Kylling med briegratinerte grønnsaker

Kylling med briegratinerte grønnsaker

Dagens blogg handler om kylling. Vi starter med kyllingen. Bland olje, balsamico og krydder til en marinade og fordel det over kyllingen
Kylling med et hint av sommer

Kylling med et hint av sommer

Kylling, tzatziki og tomatsalat. Del kyllingene i to på langs, og stek dem i meierismør. 2 kyllingbryst. 2 kyllingbryst
Kylling med rotmos og dillsaus

Kylling med rotmos og dillsaus

I dag var Stangekylling hovedingrediensen. Pensle kyllingen med olje, og krydre med salt og pepper. Mens kyllingen steker
Foliebakt kylling

Foliebakt kylling

Vi foreslår derfor at du gir den en stekeskorpe først, slik at kyllingen er varm når du setter den i ovnen
Kylling med skinke og timian

Kylling med skinke og timian

Dagens blogg har kylling som hovedingrediens. Vi brukte små indrefileter av kylling og brukte hele. Ha sweet chili-saus i en skål og dypp hver kyllingbit i sausen
Ostefylt kylling i savoykål

Ostefylt kylling i savoykål

Ettersom kyllingen er pakket inn er det litt vanskelig å finne ut om den er ferdigstekt, så dersom vi skal lage det igjen, tror vi at vi skal steke opp kyllingen litt først
Kylling med bacon og eple

Kylling med bacon og eple

Ha det i en frysepose, og ha oppi kyllingen. Mens kyllingen steker, stekes baconet i en stekepanne. Vi serverte kyllingen sammen med epler og bacon og en mozarellasalat
Kylling  med bacon og kortreiste grønnsaker

Kylling med bacon og kortreiste grønnsaker

Vi har brukt noen av sesongens grønnsaker til dagens kyllingrett. Del kyllingen i biter og baconskivene i to, og stek dem i litt olje eller meierismør
Kylling med rosmarinsaus

Kylling med rosmarinsaus

Etter å ha spist denne retten kan vi fastslå at kylling og rosmarin absolutt er en bra kombinasjon. Del kyllingen i biter på langs og stek bitene i en blanding av olje og smør
Kylling i soppsaus

Kylling i soppsaus

Del kyllingen i passe store firkanter. Finhakk løken og hvitløken, og ha dem i stekepannen sammen med kyllingen
Kylling med gresk følge

Kylling med gresk følge

Dagens kyllingrett har definitivt et drag av sommer i seg. Pensle kyllingfiletene godt med urteblandingen og legg dem i en ildfast form
Kylling med bacon og hvitvin

Kylling med bacon og hvitvin

Kari mente dagens middag minnet henne om kinesisk mat. Hvitvinen hadde kokt godt ut, og det smakte ikke vin men en syrlighet som passet kyllingen veldig godt