Crispypoteter og kyllingmedindisk krydder og gode grønnsaker. Legg potet og kylling på toppen og sprinkle over en skvett eddik, olivenolje, krafta fra den stekte kyllingen, salt og pepper
Skjær poteter og gulrøtter i ganske små biter. Legg det utover i en ildfast form, strø medrosmarinkvister (de skal ikke hakkes opp) og tilsettmarinertekyllinglår på toppen
I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Dette er en enkel ovns rett hvor alle ingrediensene stekes samtidig
Middagstipsi dag er revet kyllingmed råstekte poteter, sursøte gulrøtter og guacamole. Riv så kyllingileten fra hverandre med hendene eller to gafler, legg opp på fatet og server med guacamole lagd av en kvart liten avocado som du moser med gaffel, en klype salt og en ts magerkesam
Et triks som jeg lærte av jamieoliver (se film her) og som gir deg de sprøeste ovnsbaktepotetene. Anrett medkylling og saus medpoteter og sellerirot ved siden av
Alt i en panne og inniovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage. Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Mens potetene står iovnen tar du kyllingbitene ut av marinaden, tørk littmed et kjøkkenpapir og stek de lett ilitt smør olje til de får litt brunfarge, de behøver ikke være gjennomstekt da de skal istekeovnen etterpå
Kle kyllingenmedhvitløksbåter og rosmarin og gni den innmed en deiligmarinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron