Du kan jo selvfølgelig lage denne retten på en mer lettvint måte enn det jeg har gjort her ved å kjøpe ferdigtortillalefser og ferdig barbecue saus, men minmening er at hjemmelaget ALLTID er best
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Jeg har med hell servert det med hjemmelaget glutenfrilefse/roti av kikertemel. I dag har jeg «grønn kylling» på menyen, vi er da ikke helt ukjent med grønn farge på maten i norske måltider heller
Enten kjøttdeig/kylling/biffkjøtt som er godt krydret med tacokrydder eller fahitas krydder, opphakket løk/gjerne rødløk, salat, ost, mais, paprika, agurk, rømme, guacamole og annet godt
I morra skal jeg på Chef`s Dinner på Vaaghals, blirartig det er Meny og Gårdsand som har invitert meg og noen andre spesielt utvalgte (spennende å se hvem de er), til å komme å smake på en ny kylling som skal lanseres, Lerstangkylling
Jeg brukte sausen fra kyllingen og smurte den utover lefsen. Lefsene (man får kjøpt glutenfrielefseri de fleste butikker for de som vil ha det) varmet jeg iminutroligpraktiskeildfaste form med kokk, den holder på fuktighetenilefsen og den er fin å ha på bordet
Legg blandingen over på den ene halvparten av tortillalefsene, legg på tynne skiver av avocado og brett den andre halvdelen av tortillalefsene over og press lett sammen
Tåler du gluten kan du bruke andre typer pannekaker, lomper eller lefser (gjerne fullkorn) hvis du ønsker det, men disse var utrolig gode og vel verdt å prøve ut
Kyllingwraps. Skjær avdokadoen iterninger, og ha i rett før du serverer med grove lefser. Ohh, so jummy ♥ Helt sidenSiljefikk dette servert hjemme hos meg, har hun ikke snakket om annet