Jeg hadde litt tynnskåret gulrot, squash, hakkede mandler og koriandertil. Kylling katsu er en japansk rett som består av panerte kyllingbryst med en deiligcurrysaustil
I dag lagde vi nettopp det, bare i dag hadde vi safran irisen for å få den gul. Kyllingicurry er noe jeg tror jeg aldri kommer til å blilei av - det er jo så godt
Stek kyllingstrimlenei kokos- eller olivenolje, til de får en gyllen overflate og la de avkjøles. Hvis du prøver en hjemmelaget karry går du aldritilbaketil den enkle ferdigblandingen fra butikkhyllen, prøv denne, alene sammen med kjæresten aller gode venner - en favoritt
Kylling skjæres også ibiter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Dagens middagstips er en skikkeliglørdagsmiddag som akkurat gikk ned på høykant her i huset
Du kan også ha oppilitt kjøtt(Jeg liker best kyllingi wok) hvis du ikke ønsker bare grønnsaker. Ha deretter oppigulrot, squash, vårløk, paprika, babymais og koriander
Start med å kutte kyllingipasseligebiter og stek den gylden på pannen og krydre med salt og pepper, for deretter å legge dem over i bunnen av en ildfast form