Kyllingogchorizo- form. Har du ikke kalkun, kan du «jukse» littog bruke kyllingistedenfor. Honning- ogsitronglaserte laksespyd medbrokkoliog fløyelsmyk potetmos
♦ Skjær brokkoliogpaprikaimindrebiterog legg iformen sammen medkyllingen. ♦ Skjær kyllingimindrebiter (på et eget skjærebrett, og vask hendene godt etterpå), og legg i en ildfastformmedlitt salt og pepper over
♦ Skjær brokkoliogpaprikaimindrebiterog legg iformen sammen medkyllingen. ♦ Skjær kyllingimindrebiter (på et eget skjærebrett, og vask hendene godt etterpå), og legg i en ildfastformmedlitt salt og pepper over
Stekt søtpotet i staver Legges iildfastform sammen med. Rull kyllingen sammen og snurr skinken eller bacon rundt, fest gjerne med en tannpirker(uten smak)
Skrell og kutt opp gulrøtter i tynne, lange skiverog legg det som et lag i en ildfastform. Legg tynne skivermedridderost over kyllingenogbrokkolien, og dryss over cashewnøtter eller pinjekjerner
Kyllingogchorizo- form. Honning- ogsitronglaserte laksespyd medbrokkoliog fløyelsmyk potetmos. Kutt resten av aspargesen ibiter (men spar toppene til å steke medbaconog ha hele i suppen)
Ta ut kyllingen fra kjøleskapet og legg dem over på ildfastform. Det hele ble en kjempefest medgrillspydmedindrefilet av svin, kryddermarinertekyllingvinger, bacondadler, bakt blomkål, pizzasoppmed kjøttfyll, bakte småpoteter oghvitløksbrokkoli
God som dipp, tilbehørtilkylling, kjøtt og vegetarretter og perfekt til tapas. Kyllingspyd. Form så til små boller og stek de i olje til de er fineog brune