Vi brukte både hjerte, lever og føtter i vår suppe. Jeg måtte le, for det ser nesten ut som to økokyllinger sitter etter hverandre i en karusell eller noe
Bli den første til å like dette innlegget ved å klikke på hjertet, tusen takk. I denne fyldige og fargeglade suppen har jeg brukt et hav av ingredienser, men selve basisen innholder ikke så mye, så jeg har valgt å gi deg oppskriften i to deler, hvorav del to er valgfri – du kan jo også prøve helt andre kryddere etter din egen gane, du kan vanskelig gjøre feil med denne suppen
Klikk på hjertet for å like du også. Klikk på hjertet for å like du også. Kraft, jeg brukte kylling, 200 ml Femkrydder, 1 ss Fiskesaus, 1 dl Koriander, en hel plante Mynte, en håndfull Hvitløk, 2-3 fedd Chili, så mange du ønsker Ingefær, ca 1 cm i biter Tørkede limeblader, 2-3 stk. Risnudler, ca 150 g per person Scampi, 5-6 per person Gulrot, 1 stk Persillerot, 1 stk Løk, 1 stk Paprika, 1 stk Sopp, 5-6 Hjertesalat, noen blader Spinat, en halv pose baby leaf Lime Sitronmelisse Soyasaus Pepper. La de koke til de klare, og tilsett deretter spinat, hjertesalat og scampi (ca 5-6 per person)
Nå kan man finne dem på ulike arrangementer rundt om i landet, der de tryller på grillen for kjente merkevarer som Salma laks, Stange kylling, Prima Jæren og Dybvik klippfisk
Klikk på hjertet for å like du også. Jeg liker nemlig ikke å ha flere oppskrifter i ett og samme innlegg, da blir det bare kaos når man skal søke seg frem senere
Vi bestilte KYLLING BLT SANDWICH kr. Vi har rom på Rica Hotel Scandinavie, mitt i hjertet av Ålesund. Kyllingbryst, stekt bacon, tomat, majones og melon