(dersom du skal eta salaten kald eller ha den med, skjær kyllingfileen i bitar og avkjøl kyllingen og bulguren før du blande det med dei øvrige ingrediensane)
En frisk salat eller ovnsbakte grønnsaker, og ris eller bulgur. Ovnsbakt kylling med syrlige toner og myke, deilige biter av vårløk stekt i samme panne
Bulgur, ris eller en salat, smaker godt til denne kyllingretten. Jeg har denne gangen brukt kyllingfilet, men hel kylling i biter eller bare kyllinglår går like greit, og gjør faktisk kyllingformen mere saftig
KYLLING. Bulgur. KYLLING. Bulgur. 4 kyllingbrystfileter marineres. Mariner kyllingen ca 1 t i romtemp. 2,5 dl bulgur. 1 kyllingbuljongterning. Kok opp bulgur sammen med de andre ingrediensene, skru ned temp til min og trekk ca 20 min. 4 kyllingbrystfileter marineres. 2,5 dl bulgur. 1 kyllingbuljongterning
Du kan enten lage kyllingspyd med bulgursalat, kyllingwraps eller en frisk kyllingsalat. Hell av vannet i et dørslag og skyll bulguren godt før du har den over i en kjele
Servers med pasta, bulgur eller ris. Denne kyllingformen kan du gjøre veldig enkel ved å bruke ferdig grillet kylling, men når det er sagt er denne kyllingformen aller best med ferske kyllingfileter
Dette er en siderett som passer som tilbehør til grillmat, stekt kylling, eller hva med stekt fisk. Om du finner denne retten på restaurant så må du sjekke om den er laget med ris eller med bulgurhvete