En kyllinggryte med kraftig og god smak av krydder og appelsin. Del opp kyllingen i passende biter, strø på salt og pepper og stek kyllingen i smør/olje på stekepannen, det behøver ikke være helt gjennomstekt
Ha sopp og kylling tilbake i pannen. Stek soppen i litt er olje til den er gylden. I Italia er det vanlig å servere Cacciatore rett fra pannen/ gryten med hjemmelaget pasta ved siden av
I dag har eg laga ei gryte med kyllinglårfilet, som ofte er å få i butikken. Då har nokon beina ut kyllinglåret for oss, slik at det reine kjøtet er att
Enten kjøtt, fisk, eller kylling med tilbehør. Speilegg og bacon er også super frokost/lunsj. Noen ganger steker jeg først sopp og løk i masse godt smør
Stek bacon i litt smør slik at det blir pent brune og legg tilsides på et kjøkkenpapir slik at noe av stekefettet får renne av, surr løk og sopp i litt olje eller smør, og legg til sides, det skal bare surre litt, til løken blir blank og myk, og soppe faller litt sammen, tilsett stilkselleri de siste par minuttene
Om du vil servere den med kjøtt, kan strimler av kylling eller svinekjøtt passe bra. som crunchy krutonger (av lavkarbobrød), kokt egg, bacon eller andre skinker, sopp, sprøstekt pastinakk, sprøstekte kikerter… I tillegg kan du drysse over noen gode urter, litt kokosmelk, en skje creme fraiche, en dæsj fløte, noen dråper olivenolje, litt pesto, en skvis lime, rive over litt parmesan, osv, osv