Kvit bacalao oppskrifter

Emelies TorskeLasagne!

Kvit saus(mjøl, smør, melk, muskat, salt og pepper). Liker du bacalao, er eg rimelig sikker på at du liker denne lasagnen

Slektsstemne

nydeleg kvitBacalao og Biffgryte. for etterkomarane etter. Ida og Ole Kaldhol. som gifta seg i 1916. Dei var besteforeldra til mannen min
Kvit bacalao

Kvit bacalao

Eg fekk servert kvitbacalao ein gong, og etter det har eg med ujamne mellomrom tenkt at det må eg lage igjen
Bacalao (nesten) frå Biscayabukta

Bacalao (nesten) frå Biscayabukta

Lukta av fresande kvitløk, olivenolje, tomat og klippfisk pirrar nasa di. På menyen står klassikaren bacalao a la vizcaina, eller bacalao (frå Biskaya) – som nordmenn berre kjenner retten som
Kalas med klippfiskbollar

Kalas med klippfiskbollar

Men det måtte altså latinarar for å overtale oss til å blande denne salta og tørka torsken med gode poteter, kvitløk, persille og litt andre godsaker, og fritere røra