Bare lag en kjøttball og form den til en hamburger. De kan gjerne være litt 'rå' i midten ♥ Det er litt kvalitetsforskjell på nykvernetkjøttdeig av godt storfekjøtt og den du får kjøpt vakumpakket i butikkene
Han så bare dumt på meg – ikke fordi han ikke ville fortelle meg «hemmeligheten», men fordi den myteomspunnede smaken kun kom av grovkvernetoksekjøtt, en varm grill, salt og pepper
Det er veldig viktig at hamburgerne er varmebehandlet helt igjennom siden vi jobber med kvernetkjøtt, det skal ikke vær noen antydning til rosa i midten av en hamburger
Det som derimot er en glimrende idé, er å tilsette krydderet tilkjøttet før du kverner det. Når du skal kvernekjøtt, er det viktig at kjøttet er så kaldt som mulig
Kna kjøttdeigen med hendene i en bolle, bland inn salt og pepper. Faktisk kan det være bra å spise litt ananas til tung mat, for den inneholder et enzym som heter bromelaine, som hjelper fordøyelsen
Har du ikke kjøttkvern, kan du kutte opp kjøttet for hånd med en kjøttkniv. Paradoksalt nok var nervene langt mindre i spenn enn under opptaketene til serien
Kvernetkjøttdeig enten fra stykningsdelen bog, nakke eller høyrygg. Hviletiden er viktig, fordi saftene trekker seg tilbaketilkjøttet, som gjør burgeren mer saftig
Det som derimot er en glimrende idé, er å tilsette krydderet tilkjøttet før du kverner det. Når du skal kvernekjøtt, er det viktig at kjøttet er så kaldt som mulig
Vi kjøpte mørbrad og kvernetkjøttdeig selv, men det var mest for å få luftet kjøttkvernen, for de som ikke har kjøttkvern er det bare å bruke vanlig kjøttdeig eller karbonadedeig fra butikken
modnet før det kvernestilkjøttdeig. Bruker du kvernetkjøtt,. Ha på salt, rør godt til det blir litt seigt, og bland i et lett pisket egg og kvernet sort pepper etter smak