Legg fiskeni en olivenoljesmurt, ildfastform og strø Maldon-salt over. Nå når det er sommer liker jeg litt "lettere" mat, og fersk viltfangetfisk er noe av det beste jeg vet, Server denne med en frisk salat, så kan jeg garantere at smaksganen blir fornøyd
Bland fisk, makaroni og grønnsaker i sausen og ha det i en ildfastform. Du trenger ikke bruke kveite om du har annen fisk du heller vil bruke, men kveiten gjør fiskegratengenlitt annerledes- Jeg har også toppet den med panko og parmesan i stedet for annen revet ost, det vil jeg anbefale at du prøver, det er faktisk mye bedre
Legg fiskeni en ildfastform og smør den inn med sennep. Jeg har her valgt å lage en grønnsaksvaffel, som jeg serverer med ovnsbakt kveite og en deilig saus av nyplukkede nesler (det er nok ikke så lenge å vente før neslene våkner tilliv også hjemme i gamlelandet
Du kan bruke all type hvitfisk, for eksempel kveite, torsk eller sei. Finn frem en ildfastform. I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat
Eg har laga deiglutenfri, men er du ikkjeavhengig av glutenfrittalternativ kan du fint bruke for eksempel spelt, kveite, rug eller lignandeistedenfor bokhvetemel