Kveite forrett oppskrifter

Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Hvit fisk med tomatsalsa og tahinisaus

Ingen kveite. I så fall ville jeg kanskje servert en liten forrett først, suppe for eksempel. Du trenger selvfølgelig ikke å bruke havabbor til denne retten – det eller meste av hvit fisk burde fungere bra, for eksempel en flat fisk eller til og med torsk eller kveite
Maraton gourmet til løperne

Maraton gourmet til løperne

Sitron marinert kveite med (over)høvlede grønnsaker og vårløksmajones. Forrett. Skjær kveitefilet i terninger
Deilige smaker når Smak møtes

Deilige smaker når Smak møtes

Vi var klare for forretten. Vinen sto godt til forrett nr. Og 2 forretter ble det til og med. Så var det tid for herskapelig møte i Mat- og Vinklubben Smak igjen

Ku på kartong:

Bruk den ellers gjerne til koldtbord, salater eller forretter, for eksempel med røykt ørret. Vinen er nydelig til forretter med spekeskinke, grillet fisk, svineribbe eller lettere retter med pasta, grønnsaker, kalv eller kylling
Grilleriet

Grilleriet

Vi spiste kveite til forrett, ytterfilet av okse til hovedrett, og ostekake med sorbet og sjokolade mousse til dessert
FISKESALSA MED SMAK AV THAILAND

FISKESALSA MED SMAK AV THAILAND

Denne er frisk i smaken, og en god forrett, eller som en lett kald hovedrett om sommeren. Til 4 forretter trenger du omtrent. 200 gram fersk laks av god kvalitet, i terninger (ca 0,5 x 0,5 cm) Kan fint bruke kveite også. 200 gram fersk laks av god kvalitet, i terninger (ca 0,5 x 0,5 cm) Kan fint bruke kveite også

FIREWORKS ON A FRIDAY

Siden jeg er gravid og ikke spiser rå fisk fikk jeg en spesialtilpasset forrett uten laks, og den var også helt nydelig

Kurs med NCFU

Nederst til høyre er hovedretten, kveite med rotgrønnsaker og potetmos. Øverst til høyre er forretten, en salat med spekeskinke og asparges

Med kua i sentrum:

Meinklang Grüner Veltliner BiB er en innertier til vegetarretter og andre retter med et markant innslag av grønnsaker som asparges eller sukkererter, samtidig som den er herlig sammen med fiske- eller skalldyrretter som ferske reker, moules-frites, krabbekaker, pannestekt kveite eller ørret med smørsaus

West Coast Island Tour 2016

Kveite med selleri, tomat, egg og sjøkrepsskum. Forretten på bildet under. West Coast Island Tour 2016. 19

Vektklubb, styrketrening, podcast og sykkeltur

Ellers har jeg de siste dagene jobbet som både PT, og PT-smallgroup-instruktør i helgen, vært på redaksjonsmøte sammen med resten av "VG Vektklubbs ekspertpanel", trent bra styrkeøkter, spilt inn ny podcast med Susanne hvor Inger Houghton aka "Inger In Dubai" var gjest, ryddet og vasket leilighet (visning førstkommende onsdag), og vært på en fantastsisk 3-retters med Fredrik i regi av Flying Culinary Circus og AEG (Bakt kveite til forrett, indrefilet til hovedrett og sjokoladefondant med bringebærsorbet til desser) - sånn, det var noe av det som skjer i mitt liv for tiden, hehe
God jul til dere alle

God jul til dere alle

Ellers er det ofte rakfisk, reinsdyr, kveite eller torsk og gratinert juleskinke på menyen. Forretten varierer hvert år, det er alltid noe lett og enkelt som inntas sammen med champagnen
En liten nyttårs meny.

En liten nyttårs meny.

Jeg for min del elsker Stekt kveite i Hollandaisesaus. En forrett som kan brukes som hovedrett også, er Salade Niçoise med kongekrabbe
Fiskekrogen – best i Lofoten?

Fiskekrogen – best i Lofoten?

Vanskelig å bestemme seg når det står så mye godt på menyen, men valget falt på kveiteburger og fish’n chips
Kveite Ceviche

Kveite Ceviche

Inspirert av et nydelig måltid på Holmenkollen Park Hotell denne uken ville jg prøve meg på forretten her hjemme
Kveite med gressløkssmør

Kveite med gressløkssmør

Kveiten kan serveres som forrett eller hovedrett. Oppskriften til denne deilige fiskeforretten er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok, «Bagateller for Livsnytere»