Kunsten å steke ribbe oppskrifter

KUNSTEN Å STEKE RIBBE

KUNSTEN Å STEKE RIBBE

Den siste halvtimen du huske å øse over sjyen som ligger i formen, og eventuelt fylle mer vann slik at det ikke blir tørt
Kunsten å partere et lam

Kunsten å partere et lam

Legg bogen oppå grønnsakene, med et steketermometer i den tykkeste delen. Tomas hentet frem urmannen i seg, grep fatt i beina slaktet, og gjøv løs ribber, nakke, lår og bog
Svinerull {Porchetta}

Svinerull {Porchetta}

Vakumer rullen etter alle kunstens regler. Forsøket med ribbe i sous vide før jul ga en veldig saftig og mør ribbe, men svoren ble det ikke noe stas
Hva er grilling?

Hva er grilling?

Kunstenå røyke en kullgrill er å ha en grill stor nok til å plassere kjøttet bort fra direkte varme fra kullet
Hva er grilling?

Hva er grilling?

Kunstenå røyke en kullgrill er å ha en grill stor nok til å plassere kjøttet bort fra direkte varme fra kullet

Østerrisk Eplekake

Kunstenå lage en god Østerrisk Eplekake (Apfelstrudel) ligger i å kjevle og strekke deigen til den er tynn at man kan lese en avis gjennom den