Skjær lammekjøttet i terninger, passe munnfuller, og brun det i stekepannen. Tilsett det brunede lammekjøttet og la det steke sammen med grønnsakene et par minutter
Også her er potetpurè brukt til retten, for er det egentlig noe bedre enn å mose alt dette sammen til en liten symfoni av smaker fra lammet, rotgrønnsakene og den passe krydrete potetpurèen eller mosen
Kjøtt er kokt lenge på redusert varme krydret med liberale mengder kashmiri chili, som er meget mild, men veldig rød i fargen, ingefær pulver, dyvelsdrek og laurbærblad blant andre ingredienser
Smakelig måltid med saftig krydretlammekjøtt, herlig pasta med pesto, peppersmaken fra ruccola, sprø crispy salat, sødme fra jordbær og melon -og smaksrike, sprø reddiker som prikken over i'en ♫♪
Påsken nærmer seg med stormskritt og lammekjøtt er en selvfølge for mangen av oss i denne tiden. Norsk lam er en råvare i verdensklasse og kan tilberedes på mange forskjellige måter
Klassisk indisk keema er kjøttdeig krydret med østens smaker. 500 gr kjøttdeig av lam, okse eller svin1 løk2 ss hvitløkspuré eller 2 fedd finhakket hvitløk2 ss garam masala1 ss spisskummin1 ts chilipulver1 ts malt gurkemeie1 boks hakkede tomater150 gr frosne erterSalt og pepper1 ts sukkerOlje til steking. 0 500 gr kjøttdeig av lam
Denne hvitvinen passer godt til kraftig, krydret, fet mat. Og lammekjøtt – det elsker han… Indisk er spicy mat, så det er definitiv kjærestemat, mat som får opp temperaturen