Kryddersmør gir ekstra god smak til alt fra nygrillet kjøtt, fisk, skalldyr eller grønnsaker. Hva smaker vel bedre enn kryddersmør til grillmaten, i tillegg når den er hjemmelaget
Lag først kryddersmøret. Selv på Hedmarken har vi tilgang på fersk fisk og skalldyr, takket være dem. Legg dem med skallet ned og legg på ett godt lag med kryddersmør
I Frankrike serveres suppen med et godt brød og et godt kryddersmør og noe godt i glasset. Alle typer fisk og skalldyr kan brukes, og egentlig er det greit med slik mat der man ikke behøver å gå slavisk etter en oppskrift
Tilbehøret ble i dag bakt potet, kryddersmør og så 'jukset'. Har prøvd meg på reker og andre skalldyr, men det passer liksom ikke helt, her oppe på fjellet, kanskje det bare er jeg som er "rar" eller er dere enig
Mens de steker lager du kryddersmøret som skal pensles oppå. De er kjempegode ved siden av suppe eller salat, eller kanskje du vi spise dem til skalldyr, som på Red Lobster-restaurantene
Dette kryddersmøret passer aller best til skalldyr, men er også nydelig å steke biff i (om man har råd til å unne seg det), eller bare til å smøre på rykende varme baguetter