Fremgangsmåte Rør sammen hakkede tomater, tomatpuré, finhakket løk og hvitløk og krydder. Ønsker du å ha noe til, er ovnsbakte poteter eller et ferskt rundstykke med litt smør på helt perfekt
Legg fiskebitene i en ildfast form og hell over olivenolje og ønsket krydder. Bruk stavmikser for å få en jevn mos, og smak til med melk, salt, pepper, gressløk og smør
Ikkje vær redd for å prøve nye krydder og smakvarianter på torsken eller tilbehøret. ♦ Legg torsken i en ildfast form, gjerne med bakekapir i bunn og strø over krydder
Mos med en stavmikser, sett tilbake på platen og smak til med krydder. Torsken er krydret med krydderblanding i smaken urter og hvitløk fra Bodylab, havsalt og pepper
Smak til sausen med salt, pepper og sukker. Enkel, grei og veldig god torskemiddag. Til 4 personer. 4 fine torskestykker. 1/2 pk fetaost, 100 g eller tilsvarende fra glass. Stek løk til blank og myk i 5 minutter. Ha i hvitløk og chilipepper og stek 1 minutt til. Tilsett eplejuice/hvitvin, tomater og krydder og la sausen koke i 5-10 minutter. Fordel maten på 4 tallerkener og gled deg til måltidet. Til 4 personer. 4 fine torskestykker. 1/2 pk fetaost, 100 g eller tilsvarende fra glass
Eventuelt andre krydder du liker. Vi syns det er vanskelig å spise nok fisk, så nå har vi utfordret oss selv til å lage en fiskerett hver dag denne uka
Tomater og avokado deles i mindre biter, løken og krydder finhakkes og alt blandes sammen. Krydre torsken med salt og pepper, stek den i en panne med smør
Over til middagen - torsken ble først smurt inn med mandelmel før den havna i panna - NAM. Serverte kokte poteter og asparges til - enklere kan det ikke bli