♦ En god neve fersk/fryst basilikum♦ Krydder. Jeg er tilbake på raw food-stien igjen og dagene er fylt med store mengder ferske grønnsaker og ferskpressede juicer
Krydder. Pasta Vegetar i mange varianter. Krydder. Pasta med hjemmelaget tomatsaus smaker veldig godt og toppet med noen gode vegetarboller blir det enda bedre
Kok opp pasta ( bruk det du liker best) Surr grønnsakene i litt olje, tilsett salt, pepper og ingefær og italiensk krydder Ha i kraften, la dette koke opp Ha så i chilipaste, rør godt rundt
Smak på sausen underveis, så ser du om du trenger ekstra krydder i form av salt og pepper. Jeg har testet tilberedningen med en liten vri, og det ble riktig godt
Men for all del, det er bare å tilsette spennende krydder her også. En velsmakende olje eller smør kan du tilsette etterpå når pastaen er ferdig kokt og du har silt av vannet
Den er enkel å lage, og du kan variere smaken med ulike krydder, urter og oster. Den tilfører en mild og god smak på sausen, og sammen med cherrytomater er det en helt fantastisk kombinasjon perfekt tilpastaen
Smak til med urter og krydder, tilsett eventuelt en skvett fløte. I tillegg er det en vegetarrett. Dersom du ikke spiser egg, kan du i stedet for pasta strimle squash og forvelle, så får du grønnsaks spagetti