Legg de i en ildfast form og pensle de med smør eller olje og dryss på krydder. Tilbehør kan være hva som helst, denne gangen lagde jeg hasselbackpoteter
vanneplecider eddikdijon sennepBrunt sukkersaltpepperlitt chili og cayenne + noe paprika krydder (har du røkt paprika krydder skal det visstnok være best)litt honningJeg blandet også inn litt grillsaus med røyksmakJeg har ikke noe eksakt blandingsforhold her, alle oppskriftene jeg fant på marinader så gode ut, men i alle var det noe ingredienser jeg manglet, så jeg kombinerte bare det jeg syntes så godt ut, og blandet sammen til marinaden var passe stor, passe flytende og passe god
Hell så over god kraft og krydder og la det simre på svak varme i minst en halvtime, gjerne lenger. Nei, det siste måltid måtte blitt et frådsegilde- for det koker vel ned til dette
Kraften blir ekstra god om du har i krydder, urter løk og andre smaksfremhevere mot slutten av trekketiden, men ettersom jeg bruker kraft i så utrolig mange retter, foretrekker jeg å lage en mest mulig smaksnøytral kraft som kan transformeres til alt fra tomatsuppe, risotto og til coq au vin
Ha kjøttdeigen, krydder, salt, potetmel og egg i en skål, og bland godt sammen. Du hendelse så heldig jeg er som har et skattekammer med masse godt hjortekjøtt, og noe av de ble til kjøttdeig
Når kjøtte er kokt smaker man til med eventuelt mer salt, buljong og krydder. Skrell grønnsakene og del de i litt gode biter (gryten skal koke en stund og da holder de bedre), ha i gryten og la det få koke sammen til kjøttet er mørt