Hei alle sammen, her er enda en juleoppskrift for å få dere i riktig julestemning tidlig i november. Hjemmelaget krokan er så fantastisk godt, og perfekt å bruke i iskaker eller konfekt
Krokan. Knus det til grov krokan enten i en foodprocessor eller med et kjevle. Legg en spiseskje krokan på midten av fatet og legg en kule med vaniljeis av god kvalitet oppå
Sukkerfri krokan. Oppskrift. Flere som er glade i krokan. Oppskrift. Softis med krokanstrøssel. For å lage krokan trenger man faktisk bare noen mandler, søtning og litt salt, noe som på et blunk blir deilig, sukkerfri krokan man kan spise med den beste samvittighet
Krokanis. Lag grunnoppskriften over for bananis eller ta en myk ferdig vaniljeis og tilsett…. Hell krokanen ut på et bakepair og avkjøl i romtemperatur
Oppskriften har jeg lånt fra den superflinke Tanja Foss med bloggen Mat fra bunnen. KROKAN. Smelt dette til krokan og tøm ut til avkjøling på et smurt bakebrett
Kaken bakes i en springform 24 cm i diameter. Vaniljesukker, sukker og egg piskes hvitt og luftig. Mel, potetmel og bakepulver blandes og siktes i eggedosisen og vendes forsiktig sammen
Tradisjonelt benyttes ofte krokan til multeiskake. Om noen få dager er det nyttårsaften. Jeg skal feire kvelden og det nye året sammen med gode venner, der alle sammen bidrar med et innslag til årets koldtbord