Kreolsk krydder oppskrifter

Kreolsk kyllinggryte

Kreolsk kyllinggryte

 Kreolskkrydder består i all enkelhet av løkpulver, hvitløkspulver, paprika og cayennepepper. Siden dette er krydder jeg er litt for vant til, byttet jeg ut oregano og timian med tørket salvie
Kreolske kjøttkaker

Kreolske kjøttkaker

Her er min kreolskekrydderblanding som jeg ofte bruker på alt fra kjøtt til fisk. Tilsett vann, ferskenmosen, BBQ sausen, tabasco, krydderblandingen og piripiri
Kreolsk fiskesuppe

Kreolsk fiskesuppe

Jeg har absolutt fått litt sansen for kreolsk mat, den kraftige smaken fra herlige krydder, ja det er jo bare så nydelig
Ovnsbakt kreolsk kyllingfilet

Ovnsbakt kreolsk kyllingfilet

Kreolsk mat og krydder er spennende. Jeg lager derfor egen krydderblanding. Det er det hele, nydelig kreolsk smak
Kreolsk inspirert ørret

Kreolsk inspirert ørret

Kreolsk mat er sammensatt av amerikansk, afrikansk, spansk og fransk mattradisjoner og er mat som ble laget av den fattige delen av befolkningen i Louisiana, og de bruke de råvarene de hadde og gjerne rester, de brukter også masse forskjellige krydder, er det rart jeg elsker denne maten
Kreolsk kylling med hasselbackpoteter

Kreolsk kylling med hasselbackpoteter

Kyllingen ble krydret med hjemmelaget kreolskkrydder, Potetene ble hasselback med og uten ost. Sønnen min har laget et mest geniale til å lage hasselbackpoteter Potetene er krydret med potetkrydder og penslet med olje
Kreolske svinekoteletter

Kreolske svinekoteletter

Kunsten her er så enkelt som å blande sammen krydderet. Jeg har tidligere laget roquefortgratinert kreolske sommerkoteletter
Kylling i karri påleggsalat

Kylling i karri påleggsalat

Ønsker meg oppskrift på Kreolsk Kyllingsalat eller det de bruker på TexMex-BigBiten jeg, haha. meir krydder
Cajunske kyllingbryst – Cajun Chicken

Cajunske kyllingbryst – Cajun Chicken

I motsetning til det kreolske kjøkkenet som utviklet seg på de store plantasjene i sørstatene i USA, stammer cajun-kjøkkenet fra de fattige områdene i Louisiana
Cajunske kyllingbryst – Cajun Chicken

Cajunske kyllingbryst – Cajun Chicken

I motsetning til det kreolske kjøkken, som utviklet seg på de store plantasjene , stammer cajun-kjøkkenet fra de fattige områdene i Louisiana
Dip

Dip

Kreolsk cocktailsaus. Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Meksikansk kyllingsuppe

Meksikansk kyllingsuppe

Kyllingfilet Cordon BleuOvnsbakt kreolsk kyllingfiletDel på. Tilsett alt av krydder unntatt salt og pepper
Kyllinggryte med ris og chorizo

Kyllinggryte med ris og chorizo

Mye av oppskriften baserer seg på typiske spanske ingredienser, og kan minne litt om den kreolske retten jambalaya