Dette er verdens beste glasur eller frosting til gulrotkake. Jeg vil ha masse glasur på kaken. 300 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine). 400 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine). 600 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine). 300 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine). 400 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine). 600 g naturell kremost (jeg bruker den blå fra Tine)
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Ingredienser til glasuren. I en medium bolle kombiner kremost, melis og vanilje og potetstivelse. Nå forbered glasur ved å kombinere melis med vanilje yoghurt
Man kan fint variere oppskriften ved å droppe glasuren, kremostblandingen eller nøttene. Glasur. Dette er egentlig en ganske vanlig brownieoppskrift, men det som gjør den litt spesiell (og ekstra god) er kremostblandingen i midten
Man kan fint variere oppskriften ved å droppe glasuren, kremostblandingen eller nøttene. Glasur. Dette er egentlig en ganske vanlig brownieoppskrift, men det som gjør den litt spesiell (og ekstra god) er kremostblandingen i midten
Denne chocolate chip kaken med glasur smelter nesten på tungen. Da kan du lage glasuren i mellomtiden. Når kaken er ferdig i ovnen og glasuren er fordelt over, er det bare å spise og kose seg
Med verdens beste kremostglasur. Jeg brukte orginal kremost, ikke noe lett-greier denne gangen. Avkjøl kaken og pynt med glasur og den toppingen du ønsker
Ha melis, smør og kremost i en bolle og pisk godt sammen. Til glasuren. Slik lager du glasuren. Bre glasuren ut over den kalde kaken og rull forsiktig kaken sammen fra langsiden
glasuren røres sammen og has på en kald kake. denne egner seg også til frysing med glasuren på. ¨avkjøl kaken helt fr du skjærer i den eller skal ha på glasuren