Denne chocolate chip kaken med glasur smelter nesten på tungen. Da kan du lage glasuren i mellomtiden. Når kaken er ferdig i ovnen og glasuren er fordelt over, er det bare å spise og kose seg
glasuren røres sammen og has på en kald kake. denne egner seg også til frysing med glasuren på. ¨avkjøl kaken helt fr du skjærer i den eller skal ha på glasuren
Kremostglasur. Det funker like bra, så det er ikke nødvendig med kremost. Ha glasuren over. Jeg hadde ikke kremost, så jeg lagde bare en melsiglasur og hadde på
❤I mellom pannekakene er det smurt en deilig kremostglasur og strødd over med litt oreostrø. Er glasuren for tykk kan du tilsette litt mer valgfri melk
med glasuren. 0(Siden jeg hadde laget ferdig glasuren måtte jeg jo få brukt den opp. Frosting (funnet fra et gammelt utklipp fra Hjemmet)200 g kremost naturell5-7 dl melis1 dl smør2 ts vaniljesukker Rør sammen glasuren til den blir jevn og kremig Ta cupcakene ut av ovnen og la de avkjøle seg før du legger på glasuren
Til glasur. Saftige, sukker- og glutenfrie muffins med smak av jul. 4 ss kremost naturell, 3 ts sukrinmelis og litt vaniljepulver. 4 ss kremost naturell, 3 ts sukrinmelis og litt vaniljepulver
Du kan eventuelt bruke store marsipankuler og trekke de i hvit sjokolade, eller fryse kremost blandet med litt jordbærsaus og sukrinmelis, og scoope ut kuler med isskje når blandingen er kald/fastere
Her griper Ida til en av sine favorittingredienser når hun bruker kremost for å lage hveteboller med Cream Cheese-glasur og noen lekre Mini Blueberry Cheesecakes