Når det skal serveres koldtbord er potetsalat blant de rettene som for meg er en absolutt nødvendighet og jeg kan ikke huske sist jeg fikk servert eller serverte koldtbord uten
Kikerter gir energi og metthetsfølelse, de har fem ganger så høyt proteininnhold og fire ganger så høyt proteininnhold som poteter, så her er det mye å hente i forhold til en lettere og sunnere livsstil nå på nyåret
Skrell og skjær potet og sellerirot i små biter. - 200 g sellerirot, i biter- 200 g poteter, i biter- 1 løk, grovt kuttet- 1/2 purreløk (ikke krise om du ikke har)- 2 ss smør- 5 dl grønnsaksbuljong- 1 dl kremfløte/ matfløte- 2 dl melk- Salt og pepper- 100 g spekeskinke eller chorizo-pølse, begge deler er himmelsk- Timian. 200 g sellerirot, i biter- 200 g poteter, i biter- 1 løk, grovt kuttet- 1/2 purreløk (ikke krise om du ikke har)- 2 ss smør- 5 dl grønnsaksbuljong- 1 dl kremfløte/ matfløte- 2 dl melk- Salt og pepper- 100 g spekeskinke eller chorizo-pølse, begge deler er himmelsk- Timian