Etter mye god påskemat passer det perfekt med et suppemåltid, og oppskriften til Lise ga mersmak. Det finnes utallige varianter av kyllingsuppe å finne, og kyllingsupper er blant mine favoritter
Da risen var ferdig kokt tok jeg den i stekepanna (med høye kanter), og stekte alt litt til. Mens dette stekte tilsatte jeg en liter vann og to terninger med kyllingbuljong
Denne buljongen brukte jeg i kyllingsuppen jeg skal dele med dere her. Som jeg skrev om i innlegget om Risotto med sopp og kylling, lærte jeg å koke buljong for ikke så lenge siden
5 dl persille (klippet opp en halv bunt fra butikken)2 grønnsaksbuljongSmakes til med salt og pepper2 kyllingfiler som er stekt i biter legges i tilslutt. Kokes 10 minServeres med brød/hvitløksbaguetter SmilCamilla
Smelt smør med karri i en kjele. Del kyllingfilet i biter. Smak til suppen med salt og pepper. Server suppen i skåler, toppet med ostekrem, stekt kylling og et dryss med friske urter
Serveres gjerne med sprøstekt bacon og hvitløksbaguetter til. La småkoke ytterligere 10 min, smak til med salt/pepper mot slutten. • 2 kyllingfilet skjært i tynne strimler