Denne salte karamellsausen lagde jeg til Eple(kake)pavlovaen, og denne kombinasjonen ble veldig god. Jeg tenker meg at denne karamellsausen passer helt perfekt til andre eplekaker med krem eller is til, eller rett og slett bare til iskrem
Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Kjør smør og sukker i en kjøkkenmaskin til det blir kremet. Oppskriften på daddelkake med hjemmelaget sirup fra sist nummer av Maison Mat & Vin kom derfor som bestilt
Jeg hadde i tillegg stående en god del av den sukkerfrie karamellsausen som jeg delte oppskrift på i forrige uke (den mest populære oppskriften jeg har delt noengang, forresten
Bland boksen med kondensert melk med karamellsaus på flaske til du får den karamellsmaken du ønsker. Her skal du få oppskriften, så kan du lage og vurdere selv