Helt fra jeg var en liten pike som var med familien min på bakeri eller kafé på lørdagene, har krembolle vært min ultimate favoritt og førstevalg blant alle godsakene i kakedisken
Noen ganger dumper det ned en kokebok utenom det vanlige i postkassen, og i det siste har Heston Blumenthal’s Heston At Home blitt studert nesten litt i overkant
Også kjent under det fengende navnet Crème Caramel, og det noe mindre fengende flan. Klissete karamellsaus er det uansett hvilket navn du velger, og en sikker dessertvinner er det garantert
Pannepizza (eller pan pizza eller Chicago-style-pizza ) trenger neppe noen forklaring. For å være helt sikker på at ingen faller av prater vi om pizza stekt i en panne
Det er alltid en litt spesiell stemning når det kommer kantareller på kjøkkenet, og det er slik at ingen forlater huset av frykt for at “noen” skal finne på å spise soppen alene
Det er lov til å lage kremboller på andre søndager enn fastelavn også. Da har man feiret fastelavn (Ikke fastelavEn, men fastelavn), og bakt gode fastelavnsboller
“Once again, my life has been saved by the miracle of lasagna” – Garfield. Det er fristende å sammenligne lasagne med moussaka, men det blir egentlig urettferdig for begge rettene å gjøre det
Murtabak er noe så enkelt som en fylt pannekake (eller pannebrød om det er noe som heter det), og har sin opprinnelse under Delhi sultanatet (1206 – 1526) i India