2 Bland inn eggeplommene og spe med fløte til en tykk og kremet konsistens. 3 Legg rulladene i kokende vann i en kjele, og skru ned varmen slik at vannet ikke koker, men bare ”syder”. La rulladene ligge i vannet i ca 25-30 minutter. 4 Ta av plastfolien og etterstek rulladene i stekeovnen ved 200 ⁰C eller i stekepanne noen få minutter for å få litt farge på utsiden og mer smak
Stryk syltetøy eller bærmos over hele kaken, og rull kjapt sammen rulladen. Avkjøl og skjær i 3 cm skiver som pyntes med krem som du søter etter smak og friske jordbær eller bringebær og blåbær
TipsKan serveres lunken med iskrem som dessert eller med stivpisket krem. Fordel fyllet over deigrullen og rull den så tett som mulig med håndkleet til en rullade
2 Bland inn eggeplommene og spe med fløte til en tykk og kremet konsistens. 3 Legg rulladene i kokende vann i en kjele, og skru ned varmen slik at vannet ikke koker, men bare ”syder”. La rulladene ligge i vannet i ca 25-30 minutter. 4 Ta av plastfolien og etterstek rulladene i stekeovnen ved 200 ⁰C eller i stekepanne noen få minutter for å få litt farge på utsiden og mer smak