Server med is, krem, kesam eller vaniljesaus. Sitron, skallet. Konjakken kan du selvsagt droppe, hvis du ikke vil bruke alkohol eller hvis desserten skal serveres
Ha litt sitron i den kremete suppen. Krydre med salt og pepper, konjakkog kajennepepper. Brun reke- eller krepseskall med pastinakk, løk, fennikel, hvitløk og tomatpuré
Pisk fløten til kremog bland sammen med cottage cheese og vaniljepulver. Vaniljekesam er for eksempel et ypperlig alternativ til vaniljesaus ogkrem, mens sukrin og sukrinmelis fint kan erstatte sukker og melis i bakingen
Pisk fløten til kremmed halvparten av sukkeret. Fyll i form som er dynket med kaldt vann. Tilsett den oppløste gelatinen, sitronog de stivpiskede eggehvitene
Server paien sammen med kald krem. Ha kremen i en bolle og sett den i kjøleskapet. Riv marsipanmassen grovt og bland den med créme fraîche og revet sitronskall
Riv noen av dem grovt eller hakk dem og bland dem i kremen. krem. Smør først en liten rund bakeform med smøret og dryss over med strøsukker slik at det dekker