Rør inn smør/margarin om du ønsker en mer fyldig og kremeteglasur. Ostekaken består av mandelbunn, fluffy hvitt fyll og en puddingaktig sitron glasur on top
Ha i kaffe, vanilje og ricotta og pisk til kremetglasur. Glasur. Slik lager du glasuren. Legg så kakebunner og glasur lagvis og avslutt med å kle hele kaken med glasur
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Vaniljekrem. Pisk godt til kremen tykner fint. Kremen helles straks i en skål. Legg et stykke plastfolie rett på vaniljekremen, så det ikke dannes kondens
For glasuren. For semulegryn kremen. Sett glasuren på kaken og glatt det ut, pynt den med bær. Bland den avkjølte semulegryn med en stående mikser til en glatt krem så gradvis legg til smør, sukker og sitronskall og fortsett å mikse
Til glasuren has kremfløte, sukker og vann i en kjele. Rør godt med stålvispen så blandingen blir jevn og klumpfri og alle hvite kremflekker forsvinner
- Kremen piskes luftig og sjokoladen tilsettes i en tynn stråle mens kremen piskes. I går startet jeg dagen med en frisk juice, i dag startet jeg dagen med et stort stykke sjokoladekake med dene deilige sjokoladeglasuren
server gjerne kaken med vispet krem eller is. Glasur. Rør til en jevn glasur. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rund kakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn
Fordele glasuren på/inni/rundt kaken. En deilig sjokoladekrem med smak av kaffe og vanilje som kan trylle selv de kjedeligste kaker og cupcakes om til ren magi
Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake med sjokoladekrem)