Bland sammen melis, kakao og kaffe til en myk glasur, som strykes lett over kremen på kaken. Legg på toppen og smør resten av kremenoppå og rundt kanten
imes kan du vispe smøret til det er mykt og kremete, så tilsetter du melis viktig at du sikter melisen da blir glasuren mye finere og du slipper klomper
Hvis du tvinger meg til å velge så tror jeg faktisk at kremen over jeg har nevnt som lages av kremfløte og smeltet sjokolade er den mest sofistikerte(les beste) men melis glasuren er den som gjør seg best på bilde
Til glasuren has kremfløte, sukker og vann i en kjele. Rør godt med stålvispen så blandingen blir jevn og klumpfri og alle hvite kremflekker forsvinner
Sjokoladekake med sjokoladekrem og bringebærkrem, dekket med marshmallow fondant. Måtte lage noen vaniljecupcakes med hvit sjokolade- og philadelphiaostkrem
Derfor bestemte jeg meg for å lage en sjokoladekake med bringebærkrem og marengs oppå. Nå kan du begynne med bringebærkremen mens sjokoladekakene kjøler seg litt
Fordel kremblandingen over den ene halvdelen og legg den andre delen oppå. Suksess-krem. Lag eventuelt en melisglasur som has på kringlen før servering
Visp sammen resten av ingrediensene til en kremetglasur som bres mellom lagene og oppå/rundt kaken. 3 egg2 kopper sukker200 g smør/margarin2 ts bakepulver3 ss kakao1 kopp melk3 kopper hvetemel150 g smør/margarin300 g melis2-3 ss kakao1 eggeplomme6-7 ss sterk kaffeVisp egg og sukker til eggedosis
Jeg lager som oftest bare en ny porsjon med samme glasur, men andre kremer er også godt oppå. Kaka blir litt "hullete" når kremen renner nedi kaka, så jeg pleier å lage et nytt lag med krem å ha over i tillegg når kaka er avkjølt