Krem. Glasur. Fordel dette så i en langpanne med bakepapir. Krem. Glasur. Bre dette over kremen. Lettest å skjøre fine stykker om du gjør det før glasuren har stivnet helt
Sjokoladekrem. Sjokoladeglasur. Denne gangen lagde jeg i langpanne, etter oppskrift på Det Søte Liv. Pisk deretter inn eggeplommene til en luftig smørkrem
Glasur. Bland alle ingrediensene sammen og visp til en fin og klumpfri krem. Glasur. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og stek på 180 grader i Ca 25-30 min. 200g Philadelphiakremost
Dette kan løses ved å dynke godt, samt å dele kaken i to og legge et lag med sjokoladekrem i mellom. Glasuren er hentet fra Ida Gran-Jansen, Hele Norge baker, og den er virkelig knallgod
Jeg synes kaken er god med og uten krem, lagde litt på slump men ca denne. Glasur. Kjør det hele godt sammen før du har det over i en liten langpanne med bakepapir
Oppskriften er til liten langpanne. Mokkaglasur. Kjekt med langpannekaker som er så enkle å lage. Til glasuren blandes smeltet smør sammen med avkjølt kaffe og melis
Saftig og myk kake med et hint av krydder med en hærlig ostekrem som er myk som fløyel. og har du barnebursdag på gang så kan du fylle røren i muffinsformer og sprøyte på krem og vips så har du gulrotcupcakes