Kraft av lammelår oppskrifter

Utbenet lammelår & kraft

(Dette heller du bare oppi resten avkraften). Jeg brukte i hovedsak en større kniv til, men fant frem en liten til områdene der jeg fysisk skar kjøttet av tett inntil benet uten mye handlingsrom
Lammelår med ovnsstekte poteter

Lammelår med ovnsstekte poteter

Sil avkraften i ovnspannen i sausen, bruk dørslag slik at du ikke får med deg grumset. Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår
Lammelår La Trappe

Lammelår La Trappe

Som saus brukte jeg Creme Fraiche, med rødvin, La Trappe øl, rosmarin, salt, pepper og kraft fra stekebrettet
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

- Sil kraften, men behold alt «grumset» som blir igjen i silen (jeg bruker en vanlig melsikt). Da er hele verden så stinn av forventninger at jeg får helt angst av å innfri en brøkdel av dem
Lammelår med rødvinspærer

Lammelår med rødvinspærer

Bruk kraften som lammelåret har stekt i. Vi lagde lammelår med rødvinspærer, chalottløk, aspargesbønner og småpoteterDu trenger
Lammelår med bein

Lammelår med bein

Beina trengs til å lage kraft til sausen. Da er det to grunner til at jeg vil fjerne den nedre delen av skanken og isbeinet som sitter i mørbraden øverst på låret
Helstekt lammelår av villsau

Helstekt lammelår av villsau

Dette setter en god smak på kraften som legger seg i bunnen av formen. Det legger en veldig god video på YouTube lagt ut av matprat, om hvordan du gjør det
Salt lammelår

Salt lammelår

Dette kjøttstykket skal trekke lenge, det blir saftig og mørt og du får i tillegg en god kraft, som du kan lage saus av
Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Saftig og mørt langtidsstekt lammelår

Ta vare på benet fra lammelåret og kok kraft på det senere. Det blir en nydelig kraft til f. Her kommer en oppskrift på skikkelig fancy festmat – langtidssteking avlammelår
«Årets beste lammelår»

«Årets beste lammelår»

jeg beinet ut låret for å korte ned på steketid, mindre svinn og jeg fikk kokt nydelig kraft på beinet