(Dette heller du bare oppi resten avkraften). Jeg brukte i hovedsak en større kniv til, men fant frem en liten til områdene der jeg fysisk skar kjøttet av tett inntil benet uten mye handlingsrom
Sil avkraften i ovnspannen i sausen, bruk dørslag slik at du ikke får med deg grumset. Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår
- Sil kraften, men behold alt «grumset» som blir igjen i silen (jeg bruker en vanlig melsikt). Da er hele verden så stinn av forventninger at jeg får helt angst av å innfri en brøkdel av dem
Beina trengs til å lage kraft til sausen. Da er det to grunner til at jeg vil fjerne den nedre delen av skanken og isbeinet som sitter i mørbraden øverst på låret
Dette setter en god smak på kraften som legger seg i bunnen av formen. Det legger en veldig god video på YouTube lagt ut av matprat, om hvordan du gjør det
Ta vare på benet fra lammelåret og kok kraft på det senere. Det blir en nydelig kraft til f. Her kommer en oppskrift på skikkelig fancy festmat – langtidssteking avlammelår