Svinytrefilet, biffstykker, koteletter osv. Rør alt sammen og ha i en tett pose sammen med kjøttet. Mens fileten får hvile før serveringgratinerer du potetgullet med alfredosaus og blåskimmelostiovnen
Men svinestek, svinenakke, bog og nakkekoteletter funker også veldig bra. Jeg bruker samme metode for alt, og lar gryta med kjøtt stå istekeovnen hele dagen, på svak varme
Brun lammekareen raskt i stekepanna før du tilbereder kjøttet medium stekt iovnen på lav varme. Friske urter av timian, mynte, persille, hvitløk og chiligir dette lammekjøttet en deilig smak av påske
Svinekjøtttil kraft kan også være rester og avskjær av koteletter. Nå for tiden er kraftbasert mat umoderne og i ferd med å forsvinne fra norske menyer til fordel for fettbasert eller karbohydrat rik kost, og i form av buljongpulver og posemat fra Knorr og Toro
Sennep tilpakkingi vakum posen. Middageni dag var grådig enkel, og kunne gått raskere hadde det ikke vært for at jeg absolutt hadde bestemt meg for at jeg ville teste ut min nye ISIWhip, eller espuma flaske, eller kremsprøyte eller kall det hva du vil, finfin er den uansett
Da jeg fikk tenkt litt, og kombinerte fremgangsmåten fra en asiatiskribbeoppskrift jeg er veldig glad i med noen marmorerte koteletter, da ble det andre boller
Det første hintet jeg fikk om at dette var en god krydderblanding, var lukten jeg satte igjen med på hendene etter at jeg hadde gniddminesommerkoteletter godt inn med produktet
La kotelettene steke ferdigiovnen. Jeg fikk tak i noen skikkeligfinesvinekoteletter fra Jæren Smak på Meny i går, sånne ordentlig tykke og saftige med stor fettrand
lammekoteletter med ovnsstekte grønnsaker, tztatziki og grønnkål. Bland matolje, presset hvitløk, salt, tørket persille og grillkrydder, og eventuelt andre krydder du liker og hell det over grønnsakene, bland det godt inni grønnsakene før du setter det nest nederst iovnen
Denne gangen ble det en halv søtpotet, noen brokkolibuketter og en posegrønnkålmiks av denne typen. En superenkel og rask middag, perfekt på dager der du ikke orker å stå lenge på kjøkkenet, men allikevel har lyst på noe sunt, godt og mettende å spise
Dette er vår nyttårsaftentradisjon, kjøpe hel piggvar, vaske, klippe og lage koteletter. Dette for man kjøpt fryst enten som hel lever eller i en pose fra Rougie, hvor leveren allerede er delt iskiver