Ta ut formen og tilsetttomater, oliven og fetaost. Alt-i-en-formmedsaftigekoteletter og andre godsaker gjør dette til en smakfull middag som ikke tar lang tid å lage
Legg koteletter og fileter på et stekebrett og sett brettet øverst iovnen og stek til rosa kjerne. De andre grønnsakene legges imidten, og tomater på toppen
Rester fra middagen som stekt laks, torsk eller fiskepudding, tunfisk, rester av kokt skinke eller litt av en skinkeboks, kjøttboller eller rester av koteletter
Når det begynner å nærme seg at potetene er ferdige, legger du innsmåtomater. Koteletter er rimeligmiddagsmat, og favorittmat for mange, særlig når kotelettene er møre og saftige er det virkelig en nydeligmiddag
· ramsløkmarinertelammekoteletter. Poteterkokes eller bakes iovnmed skall. Liker også å bruke tomater på denne årstiden, og så valgte jeg å lage en løksalat for å ha noe med mye smak som matcher det smakfulle kjøttet
Også koteletter og svinesteikblir merkbart bedre medlittrosmarin. Halverte mandelpoteter stekt iovnmedrosmarin og littfingersalt, er noe du absolutt bør prøve
Hvitløk- og chili-marinertekotelettermed stekte grønnsaker og quionoa. La kyllingenhvile noen minutter på benken når du tar den ut av ovnen så den holder seg mest muligsaftig
Sett formen iovneni ca. Nakkekotelettermed tomat og hvitløkPanertesommerkoteletterDel på. Det er vanskelig å forklare hva som gjør denne retten så god med få ord